Laun Plc

(0)
Follow
Datos sobre la empresa

Lépjen be a blöffölés területére, ahol az elmeolvasás izgalmas fordulatot vesz. Ez a finom egyensúly a kártyák és az ellenfelek észlelését a szívverés az elme olvasás póker. De itt van a fogás sikeres blöffölés megköveteli, hogy ne csak fontolja meg a saját kártyáit, hanem megértsék, hogy az ellenfelek hogyan fogják érzékelni a blöfföt. The Dance of Bluff and Perception. A blöffölés magában foglalja a kéz erejének hamis képét, hogy megtévessze az ellenfeleket a hajtásba.

Ha blöffölsz, nem csak megpróbálod meggyőzni másokat arról, hogy jobb kezed van, hanem arra törekszel, hogy megértsék, mit gondolnak rólad. Eredetileg a TK4LIFE tette közzé: Ez valami, amiről mindig zavarban voltam. Amit láttam, az az, hogy ha jól fut és sokat nyer egy ülésen, másképp fog játszani, és talán csak megpróbál szerencsét szerezni. Ez nem tűnik túl könnyűnek? Nem hiszem, hogy az ő dolga, hogy belefáradjon a varianciába.

Ami engem zavar, hogy hogyan jut el ahhoz a ponthoz, ahol következetesen legyőzheti a házat mindössze néhány kézzel egy nap. Lehet, hogy többé-kevésbé nyer, de általában másképp fog játszani. Így lehet nyerni 5 kéz egy sorban, majd megy fel a ház ellen. Ha évekig folytatja és folytatja, feltételezem, hogy eléri azt a pontot, ahol végül elfárad a különbségtől, és elkezd következetesnek lenni, mert így kell pókerezni.

Az ellenfelek olvasása az egyik legfontosabb készség a pókerben. Tehát legközelebb, amikor a pókerasztalnál vagy, https://pokeresjatekok.com figyeljen az ellenfeledre, és nézze meg, hogy tudod-e kitalálni, hogy mit tartanak. Ha megtanulhatja, hogyan kell jól csinálni, akkor jó úton lesz, hogy sikeres pókerjátékos legyen. Egyetértek veled, hogy a variancia az, ami megnehezíti a szakembereket. Lehet, hogy azt mondja: “a játékom egyre szorosabb lesz, legyőzhetem őket, csak meg kell találnom a megfelelő pozíciót ezen a kézen, van néhány jó flush húzás és néhány nagyszerű zsebpár, csak meg kell próbálnom játszani itt!” Vagy azt mondhatja: “Nem tudom legyőzni őket, lazábbnak kell lennem, lehet, hogy szerencsétlen kimeneteleket kapok, de ha keményen játszom, akkor megkaphatnak engem.” Nem, ez nem igaz.” Tehát lehet, hogy van egy sor kéz, hogy ő fog játszani szigorúan a ház ellen, és egy sor kéz, hogy ő fog játszani lazán a ház ellen.

Egyetértek azzal is, hogy eljön az idő, amikor a variancia eléri őket, és szűkebbé válnak, vagy kevésbé lazaak. Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van.

Office Photos

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Esta empresa no tiene puestos de trabajo activos